Karrier
Csatlakozz, ha alkotni szeretnél – nem csak melózni
Hogy sikeres légy, nem hiányozhat belőled az alkotási vágy, az értékteremtésre való törekedés, és a felhasználók felé tanúsított elkötelezettség. Ez minden pozícióra igaz a Rolletnél.
Fejlesztői fókusz Technológiai cégként nagy hangsúlyt fektetünk a fejlesztői kultúra fejlesztésére és fenntartására. A lehető legjobb minőségű kódra törekszünk. Úgy gondoljuk, hogy a jó termék kívül-belül minőségi, és ragaszkodunk a jó termékek megalkotásához. Irodánkból hiányzik még a babzsákfotel és a csocsóasztal, de cserébe igyekszünk mindent megtenni a szakmai fejlődés támogatásában és az egészséges egyensúly fenntartásában a munka és a magánélet között.
Egy ambíciózus cél kezdeténél állunk A tanulás és beilleszkedés itt kicsit gyorsabb, mint a legtöbb helyen, a felelősségek pedig nagyobbak. A társaság még kellően kicsi, a cég növekedésében neked is részed van – még rengeteg mindenben fejlődnünk, ezért mindenki kiveheti részét benne. Ha csatlakozol csapatunkba, mindenkitől elvárhatod a támogatást, közvetlenséget és a szakmai hozzáértést, hogy bizalommal végezhesd a legjobb munkád.